Optredens

Dat ook ons publiek enthousiast is over onze muziekkeuze, blijkt uit het feit dat wij regelmatig voor het verzorgen van een optreden benaderd worden. Ons Voorjaarsconcert 'Concerto Primavera', dat jaarlijks plaatsvindt, wordt steeds weer druk bezocht. Daarnaast verzorgen wij koffieconcerten in wijkcentra en optredens in verzorgingstehuizen. Verder kunt u ons aantreffen tijdens allerlei gelegenheden, zoals: in het centrum van Nijmegen tijdens het evenement Nijmeegs Muziekfestival, op braderie├źn, muziekfestivals, enzovoorts.
Opleiding

Afhankelijk van uw vooropleiding wordt er in onderling overleg bepaald welke (vervolg)opleiding voor u het beste is om op niveau van de harmonie te komen. Hiernaast is het mogelijk, maar niet verplicht, een opleiding te volgen op de muziekschool. Leden van onze vereniging die hier een opleiding gaan volgen ontvangen een aantrekkelijke korting. Ook op latere leeftijd is het heel goed mogelijk een instrument te leren bespelen. Uw resultaten worden bepaald door uw enthousiasme, inzet en aanleg, maar niet door uw leeftijd. Laat uw leeftijd u er dan ook niet van weerhouden eens een kijkje op een van onze Repetities te nemen! Ook als u een ervaren muzikant bent, bent u uiteraard van harte welkom.

Bezoek ook onze Facebook pagina en YouTube kanaal
Voor meer informatie: